پیچ تاریخی

ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

پیچ تاریخی

ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

گاه به اوضاع سیاسی جهان و منطقه نشان میدهد که ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

امروز مسیر تاریخ، مسیر ظلم است؛ مسیر سلطه‌گری و سلطه‌پذیری است؛ یک عده در دنیا سلطه‌گرند، یک عده در دنیا سلطه‌پذیرند. اگر حرف شما ملت ایران پیش رفت، اگر شما توانستید پیروز شوید، به آن نقطه‌ی موعود برسید، آن وقت مسیر تاریخ عوض خواهد شد؛ زمینه‌ی ظهور ولیّ‌امر و ولیّ‌عصر (ارواحنا له الفداء) آماده خواهد شد؛ دنیا وارد یک مرحله‌ی جدیدی خواهد شد. این بسته به عزم امروز من و شماست، این بسته به معرفت امروز من و شماست.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
  • ۰
  • ۰

#بحران_علم_مدرن

قسمتی از بیانیه پایانی و خلاصه ای از مباحث مطرح شده در کنفرانس بین المللی "Modern Scienece in Crisis;A Third World Response" است که در نوامبر 1986 در مالزی برگزار شده است.  این کنفرانس علاوه بر متخصصان مالزیایی، میهمان 140 متخصص و دانشمند از سراسر جهان بوده است:

🔶علم،تکنولوژی و منابع طبیعی_2

انقلاب اول صنعتی کشورهای پیشرفته، به واسطه انتقال منابع طبیعی مستعمرات ممکن شد و سپس در سال های دهه ی 1970 میلادی، دومین انقلاب صنعتی، منجر به ایجاد جوامع سالم در شمال و انتقال صنایع نفرت انگیز و آلوده کننده به جنوب گردید. تا اواخر دهه ی 1980، انتقال تکنولوژی های کهنه مرسوم بود؛ پس از آن با اختراع بیوتکنولوژی، برای اولین بار پیشرفته ترین انواع تکنولوژی از شمال مستقیماً به دور افتاده ترین روستاهای روستاهای جنوب منتقل شد.
این امر که به شیوه ای کاملا غیر متمرکز صورت گرفت، نشان داد که کوچک همیشه زیبا نیست.
در چنین شرایطی- تغییرات سریع در روابط میان تکنولوژی و منابع طبیعی- است که ما باید موقعیت خود را تشخیص بدهیم.

پیشنهادات:
1- کشور های جهان سوم باید پاسخی مبتنی بر تمدن خویش برای ایجاد تکنولوژی های متناسب با منابع طبیعی پیدا کنند و راهی برای تقویت کنترل محلی بر تصمیم گیری های مربوط به استفاده از منابع طبیعی ایجاد کنند.

2- استفاده از زمین و آب باید به نحوی با ثبات در جهتی هدایت شوند که اولاً نیاز های محلی را برآورده سازند و در رفع این نیازها نیز اولویت های محلی رعایت شود.

3- دولت ها، دانشمندان و گروه های جهان سومی باید از منابع  ژنتیکی دانه ها و گیاهان خود در برابر تخریب ها مراقبت کنند.

4-کشور های جهان سوم باید فعالانه با انتقال تکنولوژی های آلوده کننده و کهنه که به اسم توسعه اقتصادی صورت می گیرد، مقابله کنند و گزینه هایی را که توسعه اقتصادی را با تکنولوژی های محلی غیر آلوده کننده و سازگار با منابع طبیعی ایجاد می کند، تشویق می کنند.

5- کشور های جهان سوم باید دسترسی منصفانه به همه ی منابع و اطلاعات را مورد تکنولوژی های به کار رفته در هر منطقه، شامل همه ی تاثیرات زیست محیطی ممکن فراهم کند.

6- نیازی اساسی به افزایش مشارکت مردم در انتخاب تکنولوزژی ها و مدیریت منابع طبیعی با هدف برگزیدن تکنولوژی های سازگارتر زیست محیطی وجود دارد.

ترجمه محسن عزیزی



  ➕https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA

https://telegram.me/pichtarikhi

  • ۹۵/۰۵/۲۲

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی