پیچ تاریخی

ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

پیچ تاریخی

ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

گاه به اوضاع سیاسی جهان و منطقه نشان میدهد که ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

امروز مسیر تاریخ، مسیر ظلم است؛ مسیر سلطه‌گری و سلطه‌پذیری است؛ یک عده در دنیا سلطه‌گرند، یک عده در دنیا سلطه‌پذیرند. اگر حرف شما ملت ایران پیش رفت، اگر شما توانستید پیروز شوید، به آن نقطه‌ی موعود برسید، آن وقت مسیر تاریخ عوض خواهد شد؛ زمینه‌ی ظهور ولیّ‌امر و ولیّ‌عصر (ارواحنا له الفداء) آماده خواهد شد؛ دنیا وارد یک مرحله‌ی جدیدی خواهد شد. این بسته به عزم امروز من و شماست، این بسته به معرفت امروز من و شماست.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۱۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰

یکی از سخنان مدافعان برجام این است که نگویید برجام دستاوردی نداشته است و این بی انصافی است که بگوییم برجام موفق نبوده است

بله ما هم موافقیم که برجام دستاورد داشته است 

اما از جنس دستاوردهای تیم کشتی فرنگی در المپیک، این تیم هم دو برنز بدست آورد که می توان به عنوان دستاوردش معرفی کرد اما قرار بود طلا بیاورند نه برنز...!!


https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA

  • ۰
  • ۰

تاریخ:   07/10/1357
محل:   پاریس، نوفل‏لوشاتو
موضوع:   بیان دیدگاه اسلام در مورد مسائل مختلف
 
مصاحبه‏کننده: آقای «کرککروفت» (استاد دانشگاه «روتکرز» امریکا)

سوال:
ــ[در جامعۀ ایران چه تغییراتی را شما در موقعیت زن، مورد نیاز حس می‏کنید؟ و به نظر شما دولت اسلامی چگونه شرایط زنان را تغییر خواهد داد؟ مثل اشتغال به کارهای دولتی و کار کردن در حرفه‏های مختلف مانند پزشکی، مهندسی و غیره و نیز شرایطی چون طلاق، سقط جنین، حق مسافرت و پوشیدن اجباری چادر.]

  • ۰
  • ۰

#بحران_علم_مدرن

قسمتی از بیانیه پایانی و خلاصه ای از مباحث مطرح شده در کنفرانس بین المللی "Modern Scienece in Crisis;A Third World Response" است که در نوامبر 1986 در مالزی برگزار شده است.  این کنفرانس علاوه بر متخصصان مالزیایی، میهمان 140 متخصص و دانشمند از سراسر جهان بوده است:

🔶علم،تکنولوژی و منابع طبیعی_2

انقلاب اول صنعتی کشورهای پیشرفته، به واسطه انتقال منابع طبیعی مستعمرات ممکن شد و سپس در سال های دهه ی 1970 میلادی، دومین انقلاب صنعتی، منجر به ایجاد جوامع سالم در شمال و انتقال صنایع نفرت انگیز و آلوده کننده به جنوب گردید. تا اواخر دهه ی 1980، انتقال تکنولوژی های کهنه مرسوم بود؛ پس از آن با اختراع بیوتکنولوژی، برای اولین بار پیشرفته ترین انواع تکنولوژی از شمال مستقیماً به دور افتاده ترین روستاهای روستاهای جنوب منتقل شد.
این امر که به شیوه ای کاملا غیر متمرکز صورت گرفت، نشان داد که کوچک همیشه زیبا نیست.
در چنین شرایطی- تغییرات سریع در روابط میان تکنولوژی و منابع طبیعی- است که ما باید موقعیت خود را تشخیص بدهیم.

  • ۰
  • ۰

تمدن کور دل

وقتی انسان چیزی را می‏بیند، و عمل رؤیت انجام می‌شود این چشم نیست که می‏بیند بلکه نفس انسان به عنوان یک حقیقتِ مجرد، از طریق چشم می‏بیند، چشم در عملِ رؤیت به عنوان یک ابزار است که به کمک رشته‏های عصبی عمل دیدنِ پدیده‌های مادی را انجام می‏دهد، ولی در عالم خواب و رؤیای صادقه نیازی به چشم نیست. انسان در رؤیای صادقه در عینی که عمل دیدن را انجام می‏دهد و چیزهایی را می‌بیند که بعداً با چشم سر با آن‌ها روبه‌رو می‌شود، نیازی به ابزاری به نام چشم ندارد.

حال از مثال فوق می‌توان متوجه شد، همان طور که فعل و انفعالِ رؤیت، ریشه در باطنی دارد به نام نفس ناطقه، که موجود مجردی است. فعل و انفعالات طبیعت نیز به همین صورت است و با مدیریت عالم باطنی به نام عالم ملکوت انجام می‌گیرد و همان‌‌طور که چشم مظهر رؤیتی است که مربوط به نفسِ مجرد انسان است، طبیعت نیز مظهر قوای ملکوتی است. حتی در قرآن ریشه‌ی تغییر جهت طبیعت و ظهور خشکسالی‌ها را در کفر انسان‌ها تبیین می‌کند(- به تفسیر المیزان در شرح آیه 91 سوره اعراف رجوع شود).  بدین معنی که تمام عکس‌العمل طبیعت را در سنتی معنوی می‏یابد و ظاهر پدیده‏ها را به باطن آن‌ها وصل می‏کند، چیزی که در تمدن غربی به‌کلی مورد غفلت قرار گرفته و موضوعی به نام باطنِ فعّالِ عالَم در منظر آن تمدن قرار ندارد، و به همین جهت گفته می‌شود از نظر قرآن تمدن غربی گرفتار کورچشمی است و عوامل پایدار عالم را نمی شناسد تا با اتصال با آن عوامل از بحران و اضمحلال رهایی یابد.

  • ۰
  • ۰

هدف، اسلام است

عزیزان من! کشور شما و ملت شما در یک پیچ خطرناک تاریخی در حال حرکت است. سی سال است ما داریم این پیچ را طی میکنیم. به نقاط خطرناک، خطرخیز رسیدیم، از آن عبور کردیم؛ لکن تمام نشده. این نقطه‌ی حساس تاریخی فقط مربوط به تاریخ ایران نیست، مربوط به تاریخ امت اسلامی است.

امت اسلامی که قرنهاست دچار رکود است، مورد تحقیر است، دچار عقب‌ماندگی از کاروان تمدن است، دچار برخی یا بسیاری حکام و زمامداران فاسد و دیکتاتور است، امروز نوبت این فرا رسیده است که امت اسلامی خود را از زیر بار این همه مشکلات، این همه آلودگی‌ها، این همه گرفتاری‌ها خلاص کند. ملت ایران قدم بزرگ اول را برداشته است.

  • ۰
  • ۰

متولد کالیفرنیا_1


#مستند
#متولد_کالیفرنیا
#قسمت_اول
روایتی از سفر یک ماهه “کن نیکلاس اوکیف“، تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا 👇👇

➕https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA

  • ۰
  • ۰

نگاه غرب به شرق

آقای ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان میگوید:

تا زمانی که در جریان مبارزات انقلابی بودیم، مشکلی نداشتیم اما همین که فهمیدند بنا داریم نظام جدیدی را برای ساختن کشور ایجاد کنیم، تبلیغات منفی علیه ما شروع شد.

 مبنا قرار گرفتن «توسعه»، معیارهای گذشته‌ی غرب را در حوزه‌های اخلاق، سیاست و دین در معرض فروپاشی قرار داده و شرایط سخت و حساسی را ایجاد کرده است.

  • ۰
  • ۰


خدا مرحوم آ شیخ حسین لنکرانی، روحانی سیاسیِ کهنه‌کار قدیمی را رحمت کند. ایشان سالهای 53 و 54 یا شاید هم زودتر - سالهای اواخر دهه‌ی چهل - وضعیت رژیم طاغوت را تشبیه میکرد به کسی که روی یک گنبدی رفته و یک دستمال ابریشمی هم دستش است که توی آن پر از گردوست؛ و گوشه‌ی این دستمال وا شده، و گردوها همین طور دارد میریزد؛ این میخواهد این گردو را بگیرد، یک گردو از آن طرف می‌افتد، یک گردوی دیگر، یک گردوی دیگر، خودش هم روی گنبد است! بالاخره آدم روی زمین صاف، باز میتواند گردوها را هر جور هست جمع کند.

  • ۰
  • ۰

«اَفَلَمْ یسیرُوا فِی الاَرْضِ فَتَکُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ یعقِلُونَ بِها اَوْ اذانٌ یسْمَعُونَ بِها فَاِنَّها لاتَعْمَی الاَبْصارُ وَلکِنْ تَعْمَی القُلُوبُ الَّتی فِی الصُّدُور»
"آیا در زمین گردش نکرده‏اند تا دل‌هایی داشته باشند که با آن بیندیشند، یا گوش‌هایی که با آن بشنوند؟ در حقیقت چشم‌ها کور نیست لیکن دل‌هایی که در سینه‏هاست کور است."

خداوند در آیه‌ی قبل از آیه فوق، فرمود: «فَکَاینْ مِنْ قَرْیةٍ اَهْلَکْناها وَ هِی ظالِمَةٌ»؛  چه بسیار ملت‌ها و تمدن‌هایی که به جهت ظلم و انحرافشان نابود شدند و برهم ریختند. سپس فرمود: آیا این مردم نمی‏روند زمین را سیر کنند، آن هم سیری تاریخی، تا دل‌هایشان بیدار و گوش‌هایشان شنوا شود؛ «فَتَکُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ یعْقِلُونَ بِها»؛ و دارای قلبی بشوند که بتوانند تعقل کنند. «اَوْاذانٌ یسْمَعُونَ بِها»؛ یا گوشی پیدا کنند که بتوانند بشنوند، و از طریق آن تعقل و آن توجه، بصیر و حکیم گردند؟ پیام آیه این است که اگر انسان رمز سقوط تمدن‌ها را بشناسند بصیر می‌شود. سپس می‏فرماید: ای پیامبر، کسانی که رو در روی تو ایستاده‏اند این‌ها بصر دارند ولی بصیرت ندارند. «فَإنَّها لاتَعْمَی الاَبْصارُ» این‌ها چشم سرشان کور نیست، «وَلکِنْ تَعْمَی القُلُوبُ الَّتی فِی الصُّدُور» چشم دلشان که در سینه‌هایشان جای دارد کور است.

  • ۰
  • ۰

بحران تمدن_1


#مستند
#بحران_تمدن
#قسمت_اول

اگر به آنچه که در دنیای امروز جریان دارد بنگریم، می‌بینیم که وقایع مختلف و متفاوتی به صورت همزمان در حال روی دادن هستند و درک مباحثی که در مورد این وقایع پیش می‌آیند، گیج کننده است. اما اگر آن وقایع را به صورت کلی نگاه کنیم آنها را تا حدی درک خواهیم کرد. در مستندی که پیش رو دارید، مستندسازان آمریکایی به شما نشان می‌دهند که جهان‌خوار بودن غرب و در راس آن ایالات متحده فقط یک سخن اسلام‌گرایانه نیست و حرف دل تمام کسانی است که به نحوی مستضعف هستند

.
لینک عضویت 👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA