پیچ تاریخی

ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

پیچ تاریخی

ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

گاه به اوضاع سیاسی جهان و منطقه نشان میدهد که ما در مقطع حسّاسی هستیم؛ به معنای واقعی کلمه، امروز یک پیچ تاریخی است.

امروز مسیر تاریخ، مسیر ظلم است؛ مسیر سلطه‌گری و سلطه‌پذیری است؛ یک عده در دنیا سلطه‌گرند، یک عده در دنیا سلطه‌پذیرند. اگر حرف شما ملت ایران پیش رفت، اگر شما توانستید پیروز شوید، به آن نقطه‌ی موعود برسید، آن وقت مسیر تاریخ عوض خواهد شد؛ زمینه‌ی ظهور ولیّ‌امر و ولیّ‌عصر (ارواحنا له الفداء) آماده خواهد شد؛ دنیا وارد یک مرحله‌ی جدیدی خواهد شد. این بسته به عزم امروز من و شماست، این بسته به معرفت امروز من و شماست.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

۲۰ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰



در تحلیل تمدن غرب به دو نکته‌ی بسیار مهم باید دقت کنید؛ نکته اول این‌که تمدن غرب تمدن حذف نبوت است. یعنی نبوت و دین در آن جایگاه و نقشی ندارد. نکته دوم این‌که موضوع علوم آن تمدن، منحصر به علوم تجربی است و موضوعاتی مثل ملائکه، وَحی، خدا و واقعیت‏های معنوی از افق اندیشه بشر دور نگه‌داشته شده، و عقل قدسی که قوه‏ای است در نهاد هر انسان، در این تمدن تعطیل شده است. در حالی‌که انسان به کمک عقل قدسی می‏تواند نسبت به خدا و واقعیاتِ فوق عالم محسوس معرفت مستقیم پیدا کند.

  • ۰
  • ۰



ممکن است تصور شود که تفاوت علم جدید و قدیم در بی اعتنایی یکی به تجربه و تجربی بودن دیگری است. مسلماً علم جدید تجربی است، اما این علم قبل از آنکه تجربی باشد ریاضی است. متقدمان هم از تجربه رویگردان نبودند، اما تا غایت علم جدید به نظر نیامده بود، قواعد روش هم تنظیم نشد.

به عبارت دیگر، قواعد روش در زمانی تدوین شد که تسلط بر طبیعت و تصرف در موجودات منظور نظر قرار گرفت. اختلاف قائلان به مذهب اصالت تجربه و مذهب اصالت عقل در اواخر قرن هفدهم پیدا شد و در قرن هجدهم شدت یافت، وگرنه، بیکن و دکارت، که اولی به تجربه اصالت می داد و دومی بنیانگذار مذهب اصالت عقل جدید بود، موسسان روش بودند و در باب مطلق روش با هم نزاع نکردند.
بیکن و دکارت هر دو غایت علم را قدرت تصرف بشر در عالم و بهبود زندگی می دانستند، اما بیکن هنوز به چیزی که گالیله و دکارت دریافتند، یعنی طرح ریاضی جهان، توجه نکرده بود.

برگرفته از مقاله «علم،روش و فلسفه » نوشته "دکتر رضا داوری اردکانی"
https://telegram.me/pichtarikhi
لینک عضویت در کانال پیچ تاریخی
https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA

  • ۰
  • ۰

#تاریخ_مستطاب_آمریکا

ترویج فضائل اخلاقی آمریکایی_قسمت دوم

از جمله فضیلت های اخلاقی که در میان سرخ پوستان و بومیان آمریکا ناشناخته مانده و به همت ژنرال ها و سیاستمداران آمریکایی در سرزمین نو شناسانده شد، نحو عمل به عهد و قرار بود. سیاستمداران آمریکایی در طول قرن نوزدهم قراردادهای متعددی را با سرخ پوستان امضا کردند. هدف از این اقدام آشنا کردن سرخ پوستان با پدیده ای به نام قرارداد و حرکتی به نام امضا بود، که البته سرخ پوستان به علت بی سوادی به زدن انگشت اکتفا می کردند!

  • ۰
  • ۰

وظیفه‌ی طرف مقابل این بود که تحریمها را برطرف کند، برطرف نکرده؛ تحریمها برطرف نشده. بخشی از تحریمها را اینها به یک نحوی برداشته‌اند، منتها در عمل برداشته نشده. خب میدانید آنچه محلّ بحث بود تحریمهای ثانویّه بود. تحریمهای اوّلیّه را اینها با کمال قدرت حفظ کردند و این بر روی تحریمهای ثانویّه اثر میگذارد. من خواهش میکنم کسانی که دست‌اندرکارند توجّه کنند، دقّت کنند؛ مدام نگوییم تحریمها برداشته شده؛نه، مسئله‌ی معامله‌ی بانکها حل نشده و بانکهای بزرگ معامله نمیکنند.

  • ۰
  • ۰

علم مدرن در حال فروپاشی است

نوشته ای از شهریار زرشناس

چکیده: علم مدرن (Science) صورت معرفتیِ تمدن جدید غرب است که نسبت حقیقی با عالَم برقرار نمی کند و تنها هدفش تصرف در جهان است. علم مدرن در حال فروپاشی است زیرا تمدن آن رو به نابودی است. تمدن جدیدی که در راه است، صورت علمی خود را نیز به همراه خواهد آورد. تمدن دینی آینده با ظهور معصوم محقق خواهد شد. آنچه ما می سازیم تمدن دوران گذار است که برای عبور از شبه مدرنیته و زمینه سازی برای ظهور می باشد.

  • ۰
  • ۰

دکتر هنری مکو ، (Henry Makow) متخصص وضعیت زنان در امریکا، استاد جامعه شناسی و ادبیات انگلیسی در کانادا
 در مورد تاثیر فمینیسم بر زنان و خانواده در غرب و همچنین تفاوت زن مسلمان و غیر مسلمان امریکایی می گوید :" نقطه تمرکز زن مسلمان خانواده اوست ، آشیانه ای که فرزندانش در آن به دنیا می آیند و بالنده می شوند . او سازنده این آشیانه و ستونی است که نگهدارنده زندگی معنوی خانواده است . فرزندان را پرستاری و آن ها را تربیت می کند و برای همسر خود حامی و پناهگاه است . در مقابل ، ملکه زیبایی امریکایی که تنها لباس نیمه عریان به تن دارد ، عملا در جلوی چشم میلیون ها بیننده تلویزیونی خود را بصورت عریان نشان می دهد . او یک فمینیست است و به خود تعلق دارد . اما در عمل به شکل متناقضی ، جزو دارایی های همگانی است . او به هیچ کس تعلق ندارد و به همه تعلق دارد . او خود را به بالاترین خریدار می فروشد و همیشه خود را به حراج می گذارد . " هنری مکو در ادامه می گوید :"در امریکا ارزش فرهنگی یک زن با جذابیت جنسی اش اندازه گیری می شود و نتیجه چنین ارزش گذاری این است که زنی پدید می آید که آشفته ، پرخاشجو و عقده ای است و در عین حال مناسب همسر و یا مادر بودن نیست .


لینک عضویت در کانال پیچ تاریخی
https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA

  • ۰
  • ۰

من یک شهروند 52 ساله از کشور کانادا هستم. در سویس و در یک خانواده یهودی لهستانی بدنیا آمدم و زمانی که طفلی بیش نبودم همراه با پدرم به کانادا مهاجرت کردم.
وقتی که یازده سالم بود به نوشتن ستون هایی تحت عنوان «توصیه برای والدین» پرداختم. این مقالات به مدت 3 سال در 35 روزنامه چاپ شدند.
من بازی سکروپل را در سال 1984 اختراع کردم که 7 میلیون از آن به فروش رسید. دارای مدرک دکترا در ادبیات انگلیسی هستم و به طور نیمه وقت تدریس کرده ام.
وقتی که جوان بودم احساسی قوی نسبت به عمق تجربه انسان ها در خود می دیدم و انتظار داشتم که بزرگترها من را به حرکت درآورند.
البته این انتظار هرگز به وقوع نپیوست و من 48 سال اول زندگی ام را در گمراهی و شکست های فرهنگی گذراندم.

  • ۰
  • ۰

اجرای قوانین بر معیار قسط و عدل و جلوگیری از ستمگری و حکومت جائرانه و بسط عدالت فردی و اجتماعی و منع از فساد و فحشا و انواع کجرویها، و آزادی بر معیار عقل و عدل و استقلال و خودکفایی و جلوگیری از استعمار و استثمار و استعباد، و حدود و قصاص و تعزیرات برمیزان عدل برای جلوگیری از فساد و تباهی یک جامعه، و سیاست و راه بردن جامعه به موازین عقل و عدل و انصاف و صدها از این قبیل، چیزهایی نیست که با مرور زمان در طول تاریخ بشر و زندگی اجتماعی کهنه شود. این دعوی به مثابه آن است که گفته شود قواعد عقلی و ریاضی در قرن حاضر باید عوض شود و به جای آن قواعد دیگر نشانده شود. اگر در صدر خلقت، عدالت اجتماعی‌ باید جاری شود  و از ستمگری و چپاول و قتل باید جلوگیری شود، امروز چون قرن اتم است آن روش کهنه شده!

  • ۰
  • ۰

الکساندر سولژ نیستین( نویسنده مشهور اهل روسیه و برنده جایزه ادبیات نوبل در سال ۱۹۷۰ میلادی است. وی بخاطر افشای جنایات جوزف استالین در رمان‌هایش، بیست سال را در تبعید گذراند) در مقاله "جهانی از هم گسیخته" می گوید:

 «تمایلِ مدامِ افزون‌طلبی و دست‌یابی به زندگی بهتر و کوشش در راه آن، سیمای بسیاری از انسان‌های غربی را آکنده از نگرانی و حتی یأس و سر خوردگی ساخته است... امروزه رفاه در جوامع غربی به تدریج نقاب مهلک خود را از چهره بر می‌گیرد... اگر انسان فقط زاده شده است که خوش باشد، پس به دنیا نیامده است که بمیرد، ولی از آن جا که جسمش محکوم به فنا است، پس باید بیشتر وظیفه‌ای معنوی داشته باشد تا فرو رفتن در زندگی روزمرّه». 

لینک عضویت در کانال پیچ تاریخی
https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA

https://telegram.me/pichtarikhi

  • ۰
  • ۰

سیل خطرناک

همه تحت تأثیر مادران هستند. آنکه بهشتی می‏شود، پایه‏ی بهشتی شدنش از مادر است؛ که «الجنة تحت اقدام الأمهات». البته نقش زن به عنوان همسر هم داستان بسیار طولانیِ دیگری است. دنیایی که زن را از داخل خانواده جدا می‏کند و با وعده‏های توهم‏آمیز بیرون می‏کشد و او را در مقابل نگاه و حرکت هرزه‏ی جامعه، بی‏پناه و بی‏دفاع می‏کند و میدان را برای تعرض به حقوق او باز می‏کند، هم زن را تضعیف می‏کند، هم خانواده را نابود می‏کند، هم نسل‏های آینده را به خطر می‏اندازد. هر تمدن و هر فرهنگی که این منطق را داشته باشد، دارد فاجعه ایجاد می‏کند؛ و این امروز در دنیا اتفاق افتاده است و روز به روز هم دارد بیشتر می‏شود. و به شما عرض کنم؛ این از آن سیل‏های خطرناکی است که آثار تخریبی آن در بلندمدت ظاهر می‏شود و بنای تمدن غرب را در هم خواهد کوبید و فروخواهد ریخت. در کوتاه مدت چیزی فهمیده نمی‏شود؛ این‏ها چیزهایی است که صدساله و دویست‏ساله خودش را نشان می‏دهد؛ و نشانه‏های این بحران‏های اخلاقی در غرب الآن دارد بروز می‏کند.

#رهبر_انقلاب  84/05/05
#بحران_غرب

لینک عضویت در کانال پیچ تاریخی
https://telegram.me/joinchat/BSbh0zvawpyjs5zDM3LsgA

https://telegram.me/pichtarikhi